Forbrug i 2012

03 april 2008

færdige håndarbejder i første kvartal

Jo da, jeg får da strikket. Jeg får også de færdige ting fotograferet, men så er det det kniber. Men nu skal det være.


Der kommer en masse færdige ting.En lysegul stola, strikket over 12 uger er færdig. Den er strikket i 3 tråde tyndt bomuldsgarn og den vejer:

190 g
Jeg har "teststrikket" et par sokker fra en amerikansk sokkeklub. Mønsteret udkommer en gang i maj måned, så det var lidt sjovt at få lov til. De er strikket i Brugsens Strømpegarn. Nok ikke lige den bedste farve at strikke snoninger i, men jeg synes de blev ok.De vejer:
90 g
En trøje til Tinnas guddatter Mille er det også blevet til. Den er også strikket i strømpegarn og den vejer:
112 g
Så har jeg strikekt et sjal fra Femina. Jeg er ikke helt tilfreds med det, men det er nok mest garnets skyld. Det er noget maskingarn jeg på et tidspunkt har købt på en spole og helt uden oplysninger, og det viste sig at være svært at blokke, men det er færdigt og det vejer:


66 g


Mystery sjaler og stolaer er sjove at strikke. Her er endnu et, Mystery Water. Et rigtig lækkert sjal strikket i blankt bomuld som jeg tror er købt hos BC garn.

Det vejer:142 gEndnu et mystery, men igen i garn, som ikke så let lader sig blokke og hvor kanterne ruller. Lidt ærgeligt efter det store arbejde, men det kan vel altid bruges som halstørklæde.Det vejer:106 g


Denne stola er også færdig men åbenbart ikke fotograferet. Det bliver den senere. Den er megastor. Jeg er jo ikke god til at lave strikkeprøver, og når arbejdet bliver for stort, hæfter jeg det op med sikkerhedsnåle. Jeg fik et chock da jeg var færdig og fik det rettet ud. Den måler over 3 meter, men flot er den og den vejer:


172 g
En vaskeklud som vejer: 24 g

Ingen kommentarer: