Forbrug i 2012

08 november 2008

Hønsestrik

Jeg strikker hønsestrik, så jeg er helt blå i hovedet. Det er jo fantastisk at kunne se en figur blive til noget, og når en rapport er færdig, er der strikket 5 eller 10 cm, så det vokser hurtigt derud af.
Det er meningen, det skal blive til et babytæppe. Det skal klippes op, og der skal sys fleece på bagsiden. Hvordan det skal gøres, skal komme an på en prøve, men jeg finder vel ud af det.
Ideen har jeg fået fra en anden Webstrikker http://www.syenlap.dk/ - Hanne, som har lavet nogle stykker. De er fantastisk flotte, og jeg kommer slet ikke op på det niveau, men jeg gør et ærligt forsøg. Hanne laver også nogle helt fantastiske patchworktæpper og andre ting, http://www.kludekoner.dk/ så tag bare et kig, men ha' god tid :-)

5 kommentarer:

hannekludekone sagde ...

Det ser spændende ud. Jeg glæder mig til at set slutresultatet!

Karin Grøn sagde ...

Åh det er så sjovt at strikke hønsestrik- ikke mindst at finde på mønstrene. Jeg synes især jeg har meget let ved at strikke flerfarvet strik efter min hønsestriktid. Det er jeg meget taknemmelig for.

Marianne S sagde ...

Sjovt at se hønsestrik igen - jeg er spændt på at se det færdige resultat.
Jeg er også vild med alt dit dukketøj - det giver mig lyst til at gå igang igen, selv om mine piger nu er store. :-)

Anonym sagde ...

Hvor er det fint. Jeg har aldrig vidst hvad hønsestrik er, troede det var det man gjorde, når man skulle lave en lang snor på den ene hånd:-)... Kan man købe sådan noget til børn et sted?
Mvh Katrine (mor til en på 1 1/2)

Kirsten Hedam sagde ...

Jeg tror ikke, man kan købe det. Det er jo kun noget, vi strikker for sjov, når det lige er den ånd der kommer over een :-)

Kirsten